Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 1 werkdag

Hulp Nodig?

0320-258664

Altijd de goedkoopste

Al uw tuinartikelen tegen de laagste prijs

afrekenen met ideal QShops
Tuintegels

Tuintegels

Welkom op de site van Onlinetuinwarenhuis.nl. Op deze site vindt u een nauwkeurig samengesteld assortiment tuinhout en sierbestrating. Zo bieden wij een prachtige collectie tuintegels, siertegels en terrastegels in alle soorten en maten. Wij zijn niet alleen een website om te bestellen, u vindt op deze site veel technische product informatie en u kunt door even contact op te nemen eenvoudig gebruikmaken van onze kennis. Vanzelfsprekend zijn u graag van dienst met de levering van uw tuintegels en aanverwante materialen.


Tuintegels van het gerenormeerde bedrijven Kijlstra en Excluton

Wij hebben bij het samenstellen van onze collectie tuintegels uitsluitend kwaliteit voor ogen gehouden. De keuze viel al snel op het beste merken in de sierbestratingbranche, te weten Kijlstra en Excluton. Vervolgens hebben wij besloten om diverse soorten tuintegels op te nemen zodat wij iedereen van dienst kunnen zijn. U kunt uw keuze maken uit ondermeer siertegels, keramische tegels en oud Hollandse tegels. Voor een ieder wat wils!

Kwaliteit tuintegels - aantrekkelijk geprijsd - snelle levering

Wanneer u uw bestelling via deze site plaatst, zullen wij uw tuintegels rechtstreeks van Kijlstra en Excluton laten leveren. Dit bespaart u in de kosten waardoor u bij ons uw tegels tegen zeer concurrerende prijzen kunt aanschaffen. Dit geldt ook voor alle overige benodigde materialen. Mocht u niet zeker zijn over de hoeveelheid die wilt bestellen, aarzel niet en schakel onze hulp in.

Meer weten over onze tuintegels

Hebben wij uw interesse weten te wekken en wilt u meer specifieke informatie over de tuintegels of heeft u vragen over onze andere producten, neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze deskundige medewerkers.