Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 1 werkdag

Hulp Nodig?

0320-258664

Altijd de goedkoopste

Al uw tuinartikelen tegen de laagste prijs

afrekenen met ideal QShops
Schutting Planken

Schutting planken

Welkom op de site van Onlinetuinwarenhuis.nl, de specialist op het gebied van tuinhout en sierbestrating. Op deze website vindt u een uitgebreid assortiment topkwaliteit tuinhout uiteenlopend van schutting planken tot geïmpregneerde vlonders. Wanneer u op zoek bent naar schutting planken vindt u er naast een uitgebreid assortiment ook alle nodige technische product informatie.

 

Schutting planken voor tuinafscheiding

De schutting planken die wij leveren zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Door te besparen op onnodige kosten kunnen wij u de schutting planken tegen een zeer aantrekkelijke prijs leveren. U kunt online alle informatie vinden en eenvoudig bestellen. Mocht u gebruik willen maken van gratis advies dan hoeft u alleen maar even contact op te nemen.

Tuinafscheiding: schuttingplanken en schutting palen

In veel tuinen volstaat en schutting met een hoogte van 180 cm. Mocht u hiervoor kiezen dan adviseren wij om tuinpalen om de meter te plaatsen. Bij een hoogte van 180 cm. zult u gemiddeld 15 schutting planken nodig hebben. De schutting planken zijn in verschillende lengtes en diktes te leveren. Een andere mogelijkheid zijn onze standaard schermen, wanneer u deze gebruikt zult u minder tuinpalen nodig hebben, deze hoeft u namelijk alleen aan weerszijden van de schermen te plaatsen.

Meer informatie over schutting planken

Mocht u na het lezen van deze site behoefte hebben aan meer specifieke informatie over de mogelijkheden van onze schutting planken of wilt u meer weten over de andere producten uit ons assortiment, neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze deskundige medewerkers.